KernTalenten en Deugden 2-daagse LEWO


Verdeeld over twee dagen maakt u kennis met de theoretische onderbouwing van de KernTalenten methodiek en Deugden methodiek aan de hand van o.a. de interactieve KernTalenten proeverij, maar dan aangevuld met concrete toepassingsmogelijkheden van de KernTalenten en Deugden in de praktijk (opvoeding, onderwijs, therapie).
Dit is een gecombineerde lezing en workshop (LEWO) in samenwerking met KernTalententolk en pedagoog Ginny Krijgsman van Praktijk Ginny Krijgsman.
Deze interactieve gecombineerde lezing-workshop (LEWO) is verdeeld over twee dagen, met theorie en praktijk afgewisseld met ontspannings-oefeningen en innercircle sessies onder leiding van Ginny Krijgsman.

Deze twee daagse LEWO wordt nog op een nader te bepalen weekend in de loop van het jaar gepland op een prachtige landelijke locatie in Gelderland. De indeling is hetzelfde als die bij de 1-daagse LEWO, maar dan verspreid over twee dagen, met een diner, overnachting en ontbijt extra inbegrepen.

Kosten voor deze 2-daagse LEWO zijn €695,- (excl 21% btw) per deelnemer. 

Inbegrepen in deze prijs zijn de kosten voor drank en spijs (lunch, diner, koffie/thee en ontbijt), de overnachting en de benodigde workshop materialen. 

Indien u deelneemt aan deze workshop, krijgt u bij het ondergaan van een volledige KernTalentenanalyse het verslag gratis. De kosten zijn dan €495,- (excl 21% btw) in plaats van €695,- (excl 21% btw). 

Minimale deelname is vier personen. Maximale deelname is 12 personen.