Proeverij mét casus en 3 creatieve  KernTalenten

Indien u als organisatie eens wil proeven van wat ik u kan bieden middels de KernTalentenmethode, dan kom ik graag op locatie langs voor een interactieve workshop. 
In deze workshop maakt u kennis met 3 van de 4 KernTalenten uit het cluster 'Creativiteit'. Tevens leg ik u uit welke waarde de uitslag van een analyse en/of ontdekking van de KernTalenten heeft voor u persoonlijk, maar ook als partner, als ouder, als leerkracht, werknemer, werkgever, coach... enzovoorts. 

Daarnaast leg ik u een drietal casussen voor gebaseerd op steeds dezelfde KernTalenten, maar vanuit een ander perspectief/ andere situatie. Zo ziet u gelijk wat de meerwaarde is van het kennen van de KernTalenten van uw leerling of medewerker in de praktijk.

Tarief Proeverij


Voor deze workshop hanteer ik een tarief van €275,- exclusief 21% btw. De duur is ongeveer een uur exclusief eventuele pauze. Hier zitten materiaalkosten bij inbegrepen.
Bij langere duur reken ik €75,- exclusief 21% btw per uur aan extra kosten.
De inhoud kan verder worden afgestemd naar de behoefte van de opdrachtgever. Hiervoor zal ik een offerte opmaken, die ik vooraf zal doen toekomen. 

Mocht u na de workshop beslissen met uw school of bedrijf gebruik te maken van mijn diensten als analist, dan worden de kosten van de workshop in mindering gebracht op de kosten van de eerste ontdekking of analyse. De workshop is dan in principe gratis.


every adventure requires a first step
CoreTalents