Kerntalentenanalyse

Bij afname van een analyse gelden vooraf twee uitgangspunten:

  • u moet uit de kindertijd zijn (de puberteit moet zijn ingetreden)
  • ik moet veilig met u herinneringen uit uw kindertijd kunnen ophalen. 


Mocht u twijfelen, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Op dit moment kunt u bij Achter de Spiegel binnen 2 weken terecht voor een analyse of ontdekking.

 

*Analyses kunnen bij u thuis worden afgenomen, op een door u gekozen locatie, bij mij thuis op kantoor of via Zoom. Het aanbod met daaronder de bijbehorende tarieven vindt u door iets verder naar beneden te scrollen.

Wat houdt een kerntalentenanalyse in?

 Een volledige analyse bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vragenlijst over de 'leukertjes' (ong 1/2 uur analysee);
  • de check van de leukertjes ( ong 1 uur samen);
  • de feedback van uw sterke, halve en kleine kerntalenten (1 uur samen);
  • een diepte interview over uw levensloop, waarin ook gekeken wordt naar waarden en normen (ong 1 uur samen);
  • een geïntegreerde advies sessie tijdens de analyse, afgaand op de hulpvraag en uw constellatie, zodat u gelijk zelf al stappen kunt zetten in afwachting van uw verslag (ong 1 uur samen);
  • een uitgebreid persoonlijk verslag van gemiddeld 40 pagina's waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw kerntalenten en wat ze betekenen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk uitgaande van uw hulpvraag (ong 5 uur analist);
  • een exclusief carddeck naar keuze (keuze uit een van drie decks geïnspireerd door de kerntalenten methode*);
  • Follow-up na enkele weken (ong 1 uur samen).* Keuze uit een van de exclusief voor Achter de Spiegel ontwikkelde carddecks: 'Bespiegelingen' ter waarde van €45,-. 


Tarieven voor Particulieren 


Bij een volledige kerntalentenanalyse zit altijd een uitgebreid persoonlijk verslag. Deze kost €1150,-* (incl 21% btw). In het verslag vindt u alle eerder genoemde informatie terug én neem ik ook nog uw levensloop mee in het geheel, waardoor u het meest complete plaatje heeft (min 40 pagina's).
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie. Betaling geschiedt in principe vooraf, tenzij anders is afgesproken.Informatie vragen is vrijblijvend en gratis.

Bent u er na een analyse nog niet helemaal uit? Dan bied ik extra consulten aan om nog meer duiding te krijgen. Dit betreft een reeks van 3 sessies (1 à 2 uur per sessie). Hierbij hanteer ik een tarief van €85* per uur, incl 21% btw. Na afloop kijken we samen hoeveel uren nodig zijn gebleken en deze worden dan gefactureerd.

Betaling kan worden gedaan middels overboeking met een aanbetaling vooraf.

** Tarieven vanaf 1 januari 2023. Meer weten? Neem dan contact op.

Tarieven voor Ondernermers en Bedrijven 


Bij een volledige kerntalentenanalyse zit altijd een uitgebreid persoonlijk verslag. De analyse kost €1150,-* (excl 21% btw). In het verslag vindt u alle eerder genoemde informatie terug én neem ik ook nog uw levensloop mee in het geheel, waardoor u het meest complete plaatje heeft (min 40 pagina's).  

Voor bedrijven zit er ook een kort schematisch overzicht met samenvatting van de constellatie bij (5 pagina's). Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie. 
In het geval van afname van meerdere analyses in een keer, kan er een offerte op maat opgemaakt worden, waarbij gekeken kan worden naar een korting.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis. 
 

Bent u er na een analyse nog niet helemaal uit? Dan bied ik extra consulten aan om nog meer duiding te krijgen. Dit betreft een reeks van 3 sessies (1 à 2 uur per sessie). Hierbij hanteer ik een tarief van €85* per uur, excl 21% btw. Na afloop kijken we samen hoeveel uren nodig zijn gebleken en deze worden dan gefactureerd. 


Betaling geschiedt middels factuur overboeking met een aanbetaling vooraf.

  

* Tarieven vanaf 1 januari 2023. Meer weten? Neem dan contact op.