Kerntalentenontdekking & 5 coachingsessies 


Een 'ontdekking' kan gezien worden als een light versie van de volledige analyse en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vragenlijst over de 'leukertjes' (ong 1/2 uur analysee);
  • de check van de leukertjes (ong 1 uur samen);
  • de feedback van uw sterke, halve en kleine kerntalenten (ong 1 uur samen);
  • een geïntegreerde advies sessie tijdens de ontdekking, afgaand op de hulpvraag en uw constellatie, zodat u gelijk zelf al stappen kunt zetten (ong 1 uur samen);
  • een standaard verslag met daarin alle kerntalenten en combinaties in uitgeschreven;het speciaal door en voor Achter de Spiegel ontwikkelde carddeck ' Bespiegelingen Lenormand' ter waarde van €17,50 of het Bespiegelingen Tarot ter  waarde van €20,-. Of het exclusieve 'Gespiegeld mini-Tarot' met begeleidend e-book (niet los verkrijgbaar). 
  • vijf coaching sessies bij gedragswetenschapper Annika Bessems waarin ze met jou zal samenwerken om inzicht te krijgen in je huidige gedrag en de mogelijke obstakels die je tegenhouden om jouw volledige potentieel te bereiken. Met behulp van cognitieve gedragstherapeutische oefeningen zal ze samen met jou werken aan het identificeren en aanpakken van negatieve denkpatronen, het veranderen van belemmerende overtuigingen en het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen.

 

Wat kun je verwachten van deze vijf sessies? 


Annika: 'In mijn begeleiding combineer ik mijn expertise als gedragswetenschapper met cognitieve gedragstherapeutische technieken om je te helpen bij het aanpakken van specifieke uitdagingen in je leven. Ik werk graag op een holistische manier, waarbij ik aandacht heb voor zowel je mentale als emotionele welzijn. Samen zullen we doelgericht werken aan het ontwikkelen van vaardigheden om positieve veranderingen in je gedrag te realiseren.'

 

Wat kun je verwachten in de 5 sessies:

 

Persoonlijke doelstellingen vaststellen:

In de eerste sessie zullen we jouw persoonlijke doelstellingen en verwachtingen van de begeleiding bespreken. Wat wil je bereiken? Waar wil je verandering zien? Samen stellen we realistische en haalbare doelen op die de focus van onze sessies zullen vormen.

 

Inzicht in patronen en gedrag:

Tijdens de tweede sessie zullen we dieper ingaan op de patronen en gedragingen die mogelijk belemmeringen vormen voor je persoonlijke groei. We onderzoeken de oorzaken van deze patronen en identificeren gedachten en overtuigingen die je vooruitgang kunnen tegenhouden.

 

Cognitieve gedragstherapeutische technieken:

In de derde en vierde sessie gaan we aan de slag met verschillende cognitieve gedragstherapeutische technieken die je zullen helpen je gedrag en denkpatronen te veranderen. We zullen werken aan het herkennen van negatieve denkpatronen en deze vervangen door positieve en constructieve gedachten.

 

Nieuwe gewoonten en routines aanleren:

In de vijfde sessie richten we ons op het implementeren van de positieve veranderingen die je hebt doorgemaakt. We zullen werken aan het creëren van nieuwe gewoonten en routines die je ondersteunen bij je persoonlijke groei op de lange termijn.

 

Het doel van deze vijf sessies is je te voorzien van waardevolle tools en strategieëndie je kunt toepassen in je dagelijks leven. Je zult leren hoe je effectiever kunt omgaan met uitdagingen, stress en negatieve gedachten. Daarnaast zul je in staat zijn om positieve veranderingen aan te brengen in je gedrag en je leven in lijn te brengen met je kerntalenten.

 

We geloven sterk in een persoonlijke en vertrouwelijke benadering, waarbij we samenwerken als een team om jouw doelen te bereiken. De begeleiding is afgestemd op jouw unieke behoeften en je zal dan ook aangemoedigd worden om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groei.

 

We kijken ernaar uit om je samen te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en verandering. 


Kosten

Particulier: 

€ 1495,- incl btw voor het volledige pakket**.

Zakelijk:
 € 1495,- excl btw voor het volledige pakket**. ** tarieven m.i.v. 1 augustus 2023.

 

annika bessems