KernTalentenontdekking en -analyse

Bij afname van een analyse of ontdekking gelden vooraf twee uitgangspunten:

 • u moet uit de kindertijd zijn (de puberteit moet zijn ingetreden)
 • er mag geen sprake zijn van een Trauma met een grote T uit de kindertijd. (Jeugd)Trauma's maken herinneringen onbetrouwbaar. 


Mocht u twijfelen, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.


Hieronder volgt het aanbod. 

Een KernTalentenanalyse brengt uw karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’), én uw talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’), én uw motivatie (waar u zin in heeft of ‘willen, zomaar uit uzelf’) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau.

Niet als een 'type' of geperst in een hokje.

Wel een heel precies en compleet zicht op wie u BENT én KUNT WORDEN én WILT. Ook wat u drijft, wat uw waarden zijn en wat u energie geeft of kost, wordt glashelder.

Indien u een analyse wilt, kunt u contact opnemen. We bespreken dan samen wat uw wensen zijn en maken afspraken over het tijdspad en het bijbehorende tarief. Een analyse is mogelijk vanaf de puberteit, maar dit is afhankelijk van het individu. Samen kunnen we kijken of een analyse in uw persoonlijke situatie al mogelijk is.
Bang dat uw herinneringen niet betrouwbaar zijn? Herinneringen waar een emotie aan gekoppeld is, zijn dat wel. Bij een (jeugd)trauma is dit een ander geval.

U kunt kiezen voor een volledige ‘KernTalentenanalyse’ of enkel de ‘KernTalentenontdekking’. Informatie over de verschillen, treft u hieronder aan.

Helemaal onderaan staan de tarieven.

KernTalentenanalyse

Een volledige analyse bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes';
 • de Check van de leukertjes;
 • de Feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten;
 • een Diepte Interview over uw levensloop;
 • een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag.
 • een boek naar keuze (keuze uit drie titels gerelateerd aan de KernTalenten methode).
 • Follow-up na enkele weken.


KernTalentenontdekking

Een 'ontdekking' kan gezien worden als een light versie van de volledige analyse en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes';
 • de check van de leukertjes;
 • de feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten;
 • Follow-up na enkele weken.


Aanvullende opties met betrekking tot verslagen (tegen meerprijs):


 • Verslag optie 1: een standaardverslag met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenen;


 • Verslag optie 2: een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag.


Hoe is een  KernTalentenontdekking of een KernTalentenanalyse opgebouwd?


Eerste stap

U ontvangt na aanmelding een e-mail van CoreTalents met de vraag de online KernTalentenvragenlijst over de 'Leukertjes' in te vullen. Hij is plezierig en duurt ca. 20-25 minuten. Deze voert u terug naar uw kindertijd en naar waar u graag mee speelde. Weet u niet alles meer? Niet getreurd, we komen er tijdens de check van de Leukertjes op terug.

Tweede stap

Vervolgens komt u bij mij langs voor de analyse (of ik kom langs op locatie, indien dat vooraf is afgesproken. Hieraan zijn wel voorrijkosten verbonden). Samen nemen de ingevulde vragenlijst door. Ik neem u mee terug naar uw kindertijd en u vertelt mij alles over waarmee u speelde, met wie u dat deed en op welke manier u dat deed. Dit is het eerste controlemoment en neemt ongeveer één á anderhalf uur in beslag.

Derde stap

Ik bespreek met u meteen daarna de uitkomst, vertel u wat uw KernTalenten, klein, half en sterk zijn en hoe ze allemaal op elkaar inspelen. Zodat u - eindelijk? - precies weet wie u bent, wat u zou kunnen en wat u zou willen. Dit is ons tweede controlemoment en neemt ongeveer één a anderhalf uur in beslag.

Vierde stap

Indien u heeft gekozen voor een volledige analyse, dan nemen we ook een kijkje naar uw levensloop. Welke keuzes heeft u in al in uw leven gemaakt en wat heeft dat met u gedaan. We kijken hoe uw KernTalenten hier een rol in hebben gespeeld. Dit is ons derde en laatste controlemoment. Afhankelijk van hoeveel u heeft te vertellen, kan de duur varieren van een half uur tot anderhalf uur. U bepaalt zelf wat u me vertelt en wat niet.

Laatste stap

Als we dat hebben afgesproken, ga ik aan de slag met het verslag en bezorg ik u uw persoonlijke  verslag binnen de afgesproken tijd. Samen kijken we, indien u dat wenst, welke verdere stappen er nog genomen kunnen worden en hoe ik u daarbij op weg kan helpen.
Enkele weken na de analyse, zal ik contact met u opnemen, om te kijken in hoeverre er nog vragen of onduidelijkheden zijn en welke verdere ondersteuning nog wenselijk is.
Uiteraard mag u in de toekomst altijd een beroep op mij doen.


Wist u dat u heel uw leven lang beroep kan doen op dit verslag? En dat u er NU al meteen positieve keuzes mee kunt maken waar u over 25 jaar nog gelukkig mee bent!


Tarieven voor de KernTalentenontdekking en -analyse


Voor Bedrijven hanteer ik de volgende tarieven:


Een KernTalentenontdekking kan al vanaf €423,50,- exclusief 21% btw. Hierbij zit géén verslag inbegrepen. Wenst u wel een verslag, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.

Een volledige KernTalentenanalyse inclusief uitgebreid persoonlijk verslag kost €840,95,- exclusief 21% btw.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis. 
Bij losse consulten hanteer ik een tarief van €75,- per uur, excl 21% btw.

Voor Particulieren hanteer ik de volgende tarieven:


Een KernTalentenontdekking kan al vanaf €350,- exclusief 21% btw. Hierbij zit géén verslag inbegrepen. Wenst u wel een verslag, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.

Een volledige KernTalentenanalyse inclusief uitgebreid persoonlijk verslag kost €695,- exclusief 21% btw.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis.
Bij losse consulten hanteer ik een tarief van €75,- per uur, excl 21% btw.

Betaling kan worden gedaan middels overboeking a.d.h.v. factuur, pin of contanten.

Meer weten? Neem dan contact op.

Financiële tegemoetkoming, vergoeding, belastingaangifte?