love is a mirror

KernTalentenontdekking of -analyse

Bij afname van een analyse of ontdekking gelden vooraf twee uitgangspunten:

 • u moet uit de kindertijd zijn (de puberteit moet zijn ingetreden)
 • er mag geen sprake zijn van een Trauma met een grote T uit de kindertijd. (Jeugd)Trauma's maken herinneringen onbetrouwbaar. 


Mocht u twijfelen, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Op dit moment kent Achter de Spiegel géén wachttijden.

NB. Analyses en ontdekkingen worden i.v.m. Covid19 momenteel bij voorkeur via videobellen afgenomen.


Hieronder volgt het aanbod met daaronder de bijbehorende tarieven.

KernTalentenanalyse

Een volledige analyse bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes' (ong 1/2 uur analysee);
 • de Check van de leukertjes ( ong 1 uur samen);
 • de Feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten (1 uur samen);
 • een Diepte Interview over uw levensloop (ong 1 uur samen);
 • een geintegreerde advies sessie direct na de analyse, afgaand op de hulpvraag en jouw constellatie, zodat je gelijk zelf al stappen kunt zetten in afwachting van je verslag (ong 1 uur samen);
 • een uitgebreid persoonlijk verslag van gemiddeld 40 pagina's waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag (ong 5 uur analist);
 • een boek naar keuze (keuze uit een van drie titels gerelateerd aan de KernTalenten methode*);
 • Follow-up na enkele weken (ong 1 uur samen).


'Krachtig met KernTalenten' Danielle Krekels
     Met de KernTalenten aan de slag

'Vechten tegen Verveling' Frouke Vermeuelen
     Hoogbegaafdheid, Bore-out en KernTalenten

'Uitzonderlijk Talent' Frans Corten
     Hoogbegaafdheid, loopbaanontwikkeling en KernTalenten

KernTalentenontdekking

Een 'ontdekking' kan gezien worden als een light versie van de volledige analyse en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes' (ong 1/2 uur analysee);
 • de check van de leukertjes (ong 1 uur samen);
 • de feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten (ong 1 uur samen);
 • een geintegreerde advies sessie direct na de ontdekking, afgaand op de hulpvraag en jouw constellatie, zodat je gelijk zelf al stappen kunt zetten (ong 1 uur samen);
 • Follow-up na enkele weken (ong 1 uur samen).Aanvullende opties met betrekking tot een verslag van uw KernTalentenconstellatie (tegen meerprijs):


 • Verslag optie 1: een standaardverslag van ongeveer 25 pagina's met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenen (ong 1,5 uur analist);


 • Verslag optie 2: een uitgebreid persoonlijk verslag van ongeveer 30 pagina's waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag (ong 3 uur analist).


Tarieven voor de KernTalentenontdekking en KernTalentenanalyse


Financiële tegemoetkoming, vergoeding, belastingaangifte?

KernTalentenanalyse

Tarieven voor Particulieren  & ZZP'ers (vanaf 1-8-2020)


Een KernTalentenontdekking kan al vanaf €395,- exclusief 21% btw. Hierbij zit géén verslag inbegrepen. Wenst u wel een verslag, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.

Inclusief een standaard verslag kost een KernTalentenontdekking €550,- exclusief 21% btw. Hierin vindt u een overzicht van uw KernTalenten met duiding van wat ze voor u betekenen.

Inclusief een uitgebreid verslag kost een KernTalentenontdekking €650,- exclusief 21% btw. Hierin zijn naast het overzicht en de duiding van uw constellatie, ook de potentiële risico's opgenomen op het gebied van onder andere burn-out en bore-out.


Bij een volledige KernTalentenanalyse zit altijd een uitgebreid persoonlijk verslag. Deze kost €795,- exclusief 21% btw. In het verslag vindt u alle eerder genoemde informatie terug én neem ik ook nog uw levensloop mee in het geheel, waardoor u het meest complete plaatje heeft.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie. Betaling in termijnen is mogelijk, in onderling overleg.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis.

Bij extra losse consulten hanteer ik een tarief van €75,- per uur, incl 21% btw.

Betaling kan worden gedaan middels overboeking a.d.h.v. factuur, pin of contanten.

Meer weten? Neem dan contact op.


KernTalentenontdekking

Tarieven voor Bedrijven  (vanaf 1-8-2020):


Een KernTalentenontdekking kan al vanaf €477,95 exclusief 21% btw. Hierbij zit géén verslag inbegrepen. Wenst u wel een verslag, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.

Inclusief een standaard verslag kost een KernTalentenontdekking €665,50 exclusief 21% btw. Hierin vindt u een overzicht van uw KernTalenten met duiding van wat ze voor u betekenen.

Inclusief een uitgebreid verslag kost een KernTalentenontdekking €786,50 exclusief 21% btw. Hierin zijn naast het overzicht en de duiding van uw constellatie, ook de potentiële risico's opgenomen op het gebied van onder andere burn-out en bore-out.


Bij een volledige KernTalentenanalyse zit altijd een uitgebreid persoonlijk verslag. Deze kost €961,95 exclusief 21% btw. In het verslag vindt u alle eerder genoemde informatie terug én neem ik ook nog uw levensloop mee in het geheel, waardoor u het meest complete plaatje heeft.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie. 
In het geval van afname van meerdere analyses in een keer, kan er een offerte op maat opgemaakt worden, waarbij gekeken kan worden naar een korting.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis. 

Bij extra losse consulten hanteer ik een tarief van €75,- per uur, excl 21% btw.


CoreTalentsanalysis

Tarieven voor scholen (vanaf 1-8-2020):


Bij scholen maak ik onderscheid tussen het analyseren van een leerling of een personeelslid.

In het geval van een personeelslid hanteer ik dezelfde tarieven als voor bedrijven.

In het geval van een leerling hanteer ik dezelfde tarieven als voor particulieren.

In het geval van afname van meerdere analyses in een keer, kan er een offerte op maat opgemaakt worden, waarbij gekeken kan worden naar een korting.

Neem voor meer informatie, om de mogelijkheden te bespreken, contact op.

Opbouw van een KernTalentenontdekking of een KernTalentenanalyse


Eerste stap

U ontvangt na aanmelding een e-mail van CoreTalents met de vraag de online KernTalentenvragenlijst over de 'Leukertjes' in te vullen. Hij is plezierig en duurt ca. 20-25 minuten. Deze voert u terug naar uw kindertijd en naar waar u graag mee speelde. Weet u niet alles meer? Niet getreurd, we komen er tijdens de check van de Leukertjes op terug.

Tweede stap

Vervolgens maken we een afspraak voor de analyse*. Samen nemen de ingevulde vragenlijst door. Ik neem u mee terug naar uw kindertijd en u vertelt mij alles over waarmee u speelde, met wie u dat deed en op welke manier u dat deed. Dit is het eerste controlemoment en neemt ongeveer één á anderhalf uur in beslag.


Derde stap

Ik bespreek met u meteen daarna de uitkomst, vertel u wat uw KernTalenten, klein, half en sterk zijn en hoe ze allemaal op elkaar inspelen. Zodat u - eindelijk? - precies weet wie u bent, wat u zou kunnen en wat u zou willen. Dit is ons tweede controlemoment en neemt ongeveer één a anderhalf uur in beslag.

Vierde stap

Indien u heeft gekozen voor een volledige analyse, dan nemen we ook een kijkje naar uw levensloop. Welke keuzes heeft u in al in uw leven gemaakt en wat heeft dat met u gedaan. We kijken hoe uw KernTalenten hier een rol in hebben gespeeld. Dit is ons derde en laatste controlemoment. Afhankelijk van hoeveel u heeft te vertellen, kan de duur varieren van een half uur tot anderhalf uur. U bepaalt zelf wat u me vertelt en wat niet.

Laatste stap

U krijgt van mij meteen al een advies mee, afgaand op uw hulpvraag en je behoefte, zodat u meteen zelf al stappen kunt zetten. Samen kijken we, indien u dat wenst, welke verdere stappen er nog genomen kunnen worden en hoe ik u daarbij op weg kan helpen.
Als we dat hebben afgesproken, ga ik aan de slag met het verslag en bezorg ik u uw persoonlijke verslag binnen de afgesproken tijd. 
Enkele weken na de analyse, zal ik contact met u opnemen, om te kijken in hoeverre er nog vragen of onduidelijkheden zijn en welke verdere ondersteuning nog wenselijk is.
Uiteraard mag u in de toekomst altijd een beroep op mij doen.


Wist u dat u heel uw leven lang beroep kan doen op dit verslag? En dat u er NU al meteen positieve keuzes mee kunt maken waar u over 25 jaar nog gelukkig mee bent!


vind je KernTalenten
CoreTalents