love is a mirror

KernTalentenontdekking of -analyse

Bij afname van een analyse of ontdekking gelden vooraf twee uitgangspunten:

 • u moet uit de kindertijd zijn (de puberteit moet zijn ingetreden)
 • er mag geen sprake zijn van een Trauma met een grote T uit de kindertijd. (Jeugd)Trauma's maken herinneringen onbetrouwbaar. 


Mocht u twijfelen, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Op dit moment kent Achter de Spiegel géén wachttijden.


Hieronder volgt het aanbod met daaronder de bijbehorende tarieven.

KernTalentenanalyse

Een volledige analyse bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes';
 • de Check van de leukertjes;
 • de Feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten;
 • een Diepte Interview over uw levensloop;
 • een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag.
 • een boek naar keuze (keuze uit een van drie titels gerelateerd aan de KernTalenten methode*).
 • Follow-up na enkele weken.


'Krachtig met KernTalenten' Danielle Krekels
     Met de KernTalenten aan de slag

'Vechten tegen Verveling' Frouke Vermeuelen
     Hoogbegaafdheid, Bore-out en KernTalenten

'Uitzonderlijk Talent' Frans Corten
     Hoogbegaafdheid, loopbaanontwikkeling en KernTalenten

KernTalentenontdekking

Een 'ontdekking' kan gezien worden als een light versie van de volledige analyse en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes';
 • de check van de leukertjes;
 • de feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten;
 • Follow-up na enkele weken.Aanvullende opties met betrekking tot een verslag van uw KernTalentenconstellatie (tegen meerprijs):


 • Verslag optie 1: een standaardverslag met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenen;


 • Verslag optie 2: een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag.


Tarieven voor de KernTalentenontdekking en KernTalentenanalyse


Financiële tegemoetkoming, vergoeding, belastingaangifte?

Tarieven voor Particulieren  (tot 1-1-2021):


Een KernTalentenontdekking kan al vanaf €350,- exclusief 21% btw. Hierbij zit géén verslag inbegrepen. Wenst u wel een verslag, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.

Inclusief een standaard verslag kost een KernTalentenontdekking €495,- exclusief 21% btw. Hierin vindt u een overzicht van uw KernTalenten met duiding van wat ze voor u betekenen.

Inclusief een uitgebreid verslag kost een KernTalentenontdekking €595,- exclusief 21% btw. Hierin zijn naast het overzicht en de duiding van uw constellatie, ook de potentiële risico's opgenomen op het gebied van onder andere burn-out en bore-out.


Bij een volledige KernTalentenanalyse zit altijd een uitgebreid persoonlijk verslag. Deze kost €695,- exclusief 21% btw. In het verslag vindt u alle eerder genoemde informatie terug én neem ik ook nog uw levensloop mee in het geheel, waardoor u het meest complete plaatje heeft.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis.

Bij extra losse consulten hanteer ik een tarief van €75,- per uur, incl 21% btw.

Betaling kan worden gedaan middels overboeking a.d.h.v. factuur, pin of contanten.

Meer weten? Neem dan contact op.


Tarieven voor Bedrijven  (tot 1-1-2021):


Een KernTalentenontdekking kan al vanaf €423,50 exclusief 21% btw. Hierbij zit géén verslag inbegrepen. Wenst u wel een verslag, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.

Inclusief een standaard verslag kost een KernTalentenontdekking €598,95 exclusief 21% btw. Hierin vindt u een overzicht van uw KernTalenten met duiding van wat ze voor u betekenen.

Inclusief een uitgebreid verslag kost een KernTalentenontdekking €719,95 exclusief 21% btw. Hierin zijn naast het overzicht en de duiding van uw constellatie, ook de potentiële risico's opgenomen op het gebied van onder andere burn-out en bore-out.


Bij een volledige KernTalentenanalyse zit altijd een uitgebreid persoonlijk verslag. Deze kost €840,95 exclusief 21% btw. In het verslag vindt u alle eerder genoemde informatie terug én neem ik ook nog uw levensloop mee in het geheel, waardoor u het meest complete plaatje heeft.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis. 

Bij extra losse consulten hanteer ik een tarief van €75,- per uur, excl 21% btw.


Opbouw van een KernTalentenontdekking of een KernTalentenanalyse


Eerste stap

U ontvangt na aanmelding een e-mail van CoreTalents met de vraag de online KernTalentenvragenlijst over de 'Leukertjes' in te vullen. Hij is plezierig en duurt ca. 20-25 minuten. Deze voert u terug naar uw kindertijd en naar waar u graag mee speelde. Weet u niet alles meer? Niet getreurd, we komen er tijdens de check van de Leukertjes op terug.

Tweede stap

Vervolgens maken we een afspraak voor de analyse*. Samen nemen de ingevulde vragenlijst door. Ik neem u mee terug naar uw kindertijd en u vertelt mij alles over waarmee u speelde, met wie u dat deed en op welke manier u dat deed. Dit is het eerste controlemoment en neemt ongeveer één á anderhalf uur in beslag.


Derde stap

Ik bespreek met u meteen daarna de uitkomst, vertel u wat uw KernTalenten, klein, half en sterk zijn en hoe ze allemaal op elkaar inspelen. Zodat u - eindelijk? - precies weet wie u bent, wat u zou kunnen en wat u zou willen. Dit is ons tweede controlemoment en neemt ongeveer één a anderhalf uur in beslag.

Vierde stap

Indien u heeft gekozen voor een volledige analyse, dan nemen we ook een kijkje naar uw levensloop. Welke keuzes heeft u in al in uw leven gemaakt en wat heeft dat met u gedaan. We kijken hoe uw KernTalenten hier een rol in hebben gespeeld. Dit is ons derde en laatste controlemoment. Afhankelijk van hoeveel u heeft te vertellen, kan de duur varieren van een half uur tot anderhalf uur. U bepaalt zelf wat u me vertelt en wat niet.

Laatste stap

Als we dat hebben afgesproken, ga ik aan de slag met het verslag en bezorg ik u uw persoonlijke  verslag binnen de afgesproken tijd. Samen kijken we, indien u dat wenst, welke verdere stappen er nog genomen kunnen worden en hoe ik u daarbij op weg kan helpen.
Enkele weken na de analyse, zal ik contact met u opnemen, om te kijken in hoeverre er nog vragen of onduidelijkheden zijn en welke verdere ondersteuning nog wenselijk is.
Uiteraard mag u in de toekomst altijd een beroep op mij doen.


Wist u dat u heel uw leven lang beroep kan doen op dit verslag? En dat u er NU al meteen positieve keuzes mee kunt maken waar u over 25 jaar nog gelukkig mee bent!


vind je KernTalenten
CoreTalents