Kerntalentenontdekking

Bij afname van een ontdekking gelden vooraf twee uitgangspunten:

  • u moet uit de kindertijd zijn (de puberteit moet zijn ingetreden)
  • ik moet veilig met u herinneringen uit uw kindertijd kunnen ophalen. 


Mocht u twijfelen, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Op dit moment kunt u bij Achter de Spiegel binnen 2 weken terecht voor een analyse of ontdekking.

 

*Ontdekkingen kunnen bij u thuis worden afgenomen, op een door u gekozen locatie, bij mij thuis op kantoor of via Zoom. Het aanbod met daaronder de bijbehorende tarieven vindt u door iets verder naar beneden te scrollen.


Wat krijg ik allemaal bij een kerntalentenontdekking?

Een 'ontdekking' kan gezien worden als een light versie van de volledige analyse en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vragenlijst over de 'leukertjes' (ong 1/2 uur analysee);
  • de check van de leukertjes (ong 1 uur samen);
  • de feedback van uw sterke, halve en kleine kerntalenten (ong 1 uur samen);
  • een geïntegreerde advies sessie tijdens de ontdekking, afgaand op de hulpvraag en uw constellatie, zodat u gelijk zelf al stappen kunt zetten (ong 1 uur samen);
  • een schematisch overzicht van uw kerntalentenconstellatie met samenvatting van ong 5 pagina's;
  • Follow-up na enkele weken (ong 1 uur samen).


*Het speciaal door en voor Achter de Spiegel ontwikkelde carddeck 'Bespiegelingen Lenormand' inclusief begeleidend E-book ter waarde van €17,50 of het 'Bespiegelingen Tarot' ter waarde van €20,-. Of het exclusieve Gespiegeld mini-Tarot met begeleidend e-book (niet los verkrijgbaar).Aanvullende opties met betrekking tot een verslag van uw kerntalentenconstellatie (tegen meerprijs; deze kan ook nog op een later moment - ook nog maanden later - aangevraagd worden. Let op, indien u later alsnog een verslag aanvraagt, betaalt u wel meer voor het verslag, dan wanneer u meteen een verslag afneemt):

  • Verslag optie 1: een standaardverslag van ongeveer 25 pagina's met een overzicht van al uw kerntalenten en wat ze betekenen (ong 2 uur analist); meerprijs bij later opvragen €250,- ;


  • Verslag optie 2: een uitgebreid persoonlijk verslag van ongeveer 35 pagina's waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw kerntalenten en wat ze betekenen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk uitgaande van uw hulpvraag (ong 3 uur analist), oefeningen passend bij uw hulpvraag & de kerntalenten tracker om inzicht te krijgen in het uitleven van uw kerntalenten;  meerprijs bij later opvragen €350,- . 


Tarieven voor Particulieren Een kerntalentenontdekking kan al vanaf €590,- (incl 21% btw)**. Hierbij zit een beknopt overzicht inbegrepen (10 pagina's)*. Wenst u  een uitgebreider verslag inclusief alle componenten, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.


Inclusief een standaard verslag kost een kerntalentenontdekking €805,- (incl 21% btw)**. Hierin vindt u een overzicht van uw kerntalenten met duiding van wat ze voor u betekenen (ong 25 pagina's).


Inclusief een uitgebreid verslag kost een kerntalentenontdekking €905,- (incl 21% btw)**. Hierin zijn naast het overzicht en de duiding van uw constellatie, ook de potentiële risico's opgenomen op het gebied van onder andere burn-out en bore-out (ong 35 pagina's).


Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie. Betaling geschiedt in principe vooraf, tenzij anders is afgesproken.Informatie vragen is vrijblijvend en gratis.

Bij extra losse consulten hanteer ik een tarief van €85** per uur, incl 21% btw.

Betaling kan worden gedaan middels overboeking a.d.h.v. factuur, pin of contanten.

Meer weten? Neem dan contact op.


*dit geldt in geval van een betaalde kerntalentenontdekking; bij een gratis ontdekking zit géén verslag en/of overzicht inbegrepen.

** Tarieven vanaf 1 juni 2024. 

Tarieven voor Ondernermers en Bedrijven Een kerntalentenontdekking kan al vanaf €590,- (excl 21% btw)**. Hierbij zit een beknopt overzicht inbegrepen (10 pagina's)*. Wenst u  een uitgebreider verslag inclusief alle componenten, dan komen er kosten bij. Deze zijn afhankelijk van hoe uitgebreid u het verslag wenst.


Inclusief een standaard verslag kost een kerntalentenontdekking €805,- (excl 21% btw)**. Hierin vindt u een overzicht van uw kerntalenten met duiding van wat ze voor u betekenen (ong 25 pagina's).


Inclusief een uitgebreid verslag kost een kerntalentenontdekking €905,- (excl 21% btw)**. Hierin zijn naast het overzicht en de duiding van uw constellatie, ook de potentiële risico's opgenomen op het gebied van onder andere burn-out en bore-out (ong 35 pagina's).


Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie. 

In het geval van afname van meerdere analyses in een keer, kan er een offerte op maat opgemaakt worden, waarbij gekeken kan worden naar een korting.

Informatie vragen is vrijblijvend en gratis.

Bij extra losse consulten hanteer ik een tarief van €85** per uur, excl 21% btw.


Betaling geschiedt middels factuur aan de hand van een overboeking.


Meer weten? Neem dan contact op.

*dit geldt in geval van een betaalde kerntalentenontdekking; bij een gratis ontdekking zit géén verslag en/of overzicht inbegrepen.

** Tarieven vanaf 1 juni 2024.