every adventure

Welke mogelijkheden zijn er?


Bij afname van een analyse of ontdekking gelden vooraf twee uitgangspunten:

 • u moet uit de kindertijd zijn (de puberteit moet zijn ingetreden)
 • er mag geen sprake zijn van een Trauma met een grote T uit de kindertijd. (Jeugd)Trauma's maken herinneringen onbetrouwbaar. 


Mocht u twijfelen, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.
Een KernTalentenanalyse brengt uw karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’), én uw talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’), én uw motivatie (waar u zin in heeft of ‘willen, zomaar uit uzelf’) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau.

Niet als een 'type' of geperst in een hokje.

Wel een heel precies en compleet zicht op wie u BENT én KUNT WORDEN én WILT. Ook wat u drijft, wat uw waarden zijn en wat u energie geeft of kost, wordt glashelder.

Indien u een analyse wilt, kunt u contact opnemen. We bespreken dan samen wat uw wensen zijn en maken afspraken over het tijdspad en het bijbehorende tarief. Een analyse is mogelijk vanaf de puberteit, maar dit is afhankelijk van het individu. Samen kunnen we kijken of een analyse in uw persoonlijke situatie al mogelijk is.
Bang dat uw herinneringen niet betrouwbaar zijn? Herinneringen waar een emotie aan gekoppeld is, zijn dat wel. Bij een (jeugd)trauma is dit een ander geval.

U kunt kiezen voor een volledige ‘KernTalentenanalyse’ of enkel de ‘KernTalentenontdekking’. Informatie over de verschillen, treft u onderaan aan.

Hoe ziet een KernTalentenanalyse eruit?


Eerste stap


U ontvangt na aanmelding een e-mail van CoreTalents met de vraag de online KernTalentenvragenlijst over de 'Leukertjes' in te vullen. Hij is plezierig en duurt ca. 20-25 minuten. Deze voert u terug naar uw kindertijd en naar waar u graag mee speelde. Weet u niet alles meer? Niet getreurd, we komen er tijdens de check van de Leukertjes op terug.

Tweede stap


Vervolgens komt u bij mij langs voor de analyse (of ik kom langs op locatie, indien dat vooraf is afgesproken. Hieraan zijn wel voorrijkosten verbonden). Samen nemen de ingevulde vragenlijst door. Ik neem u mee terug naar uw kindertijd en u vertelt mij alles over waarmee u speelde, met wie u dat deed en op welke manier u dat deed. Dit is het eerste controlemoment en neemt ongeveer één á anderhalf uur in beslag.

Derde stap


Ik bespreek met u meteen daarna de uitkomst, vertel u wat uw KernTalenten, klein, half en sterk zijn en hoe ze allemaal op elkaar inspelen. Zodat u - eindelijk? - precies weet wie u bent, wat u zou kunnen en wat u zou willen. Dit is ons tweede controlemoment en neemt ongeveer één a anderhalf uur in beslag.

Vierde stap

Indien u heeft gekozen voor een volledige analyse, dan nemen we ook een kijkje naar uw levensloop. Welke keuzes heeft u in al in uw leven gemaakt en wat heeft dat met u gedaan. We kijken hoe uw KernTalenten hier een rol in hebben gespeeld. Dit is ons derde en laatste controlemoment. Afhankelijk van hoeveel u heeft te vertellen, kan de duur varieren van een half uur tot anderhalf uur. U bepaalt zelf wat u me vertelt en wat niet.

Laatste stap


Als we dat hebben afgesproken, ga ik aan de slag met het verslag en bezorg ik u uw persoonlijke  verslag binnen de afgesproken tijd. Samen kijken we, indien u dat wenst, welke verdere stappen er nog genomen kunnen worden en hoe ik u daarbij op weg kan helpen.Wist u dat u heel uw leven lang beroep kan doen op dit verslag? En dat u er NU al meteen positieve keuzes mee kunt maken waar u over 25 jaar nog gelukkig mee bent!Prijzen zijn vanaf €350,- (incl btw).
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw persoonlijke situatie.


N.B. Een KernTalentenanalyse kán vergoed worden door uw werkgever. Hiervoor zijn vaak aparte budgetten beschikbaar. Vraag uw eigen werkgever naar de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. 
Een KernTalentenanalyse wordt helaas niet vergoed door een ziektekostenverzekeraar, maar kan wel worden meegenomen bij de belastingaangifte.

KernTalentenanalyse

Een volledige analyse bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes';
 • de check van de leukertjes;
 • de feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten;
 • een Diepte Interview over uw levensloop;
 • een uitgebreid persoonlijk verslag waarin alles wat is besproken is opgenomen, compleet met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenissen, uw energiegevers en energievreters en aandachtspunten voor u persoonlijk gebaseerd op uw hulpvraag.
 • een boek naar keuze (keuze uit drie titels gerelateerd aan de KernTalenten methode).

KernTalentenontdekking

Een 'ontdekking' kan gezien worden als een light versie van de volledige analyse en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • vragenlijst over de 'leukertjes';
 • de check van de leukertjes;
 • de feedback van uw sterke, halve en kleine KernTalenten;
 • een standaardverslag met een overzicht van al uw KernTalenten en wat ze betekenen.
achter de spiegel
would you like an adventure now
achter de spiegel
CoreTalents