Losse consulten 

In functie van bv analyse, onderwijs, hoogbegaafdheid

Bent u er na een analyse/ ontdekking nog niet helemaal uit welke kant u op wilt? Dan kan ik samen met u nog wat verder de diepte ingaan. Hierbij kijken we naar uw (kern)talenten, uw verworven competenties en naar in hoeverre een en ander realistisch is. Voor dit traject aan extra consulten reken ik mijn uurtarief. Hoeveel tijd hiervoor nodig is, is per persoon verschillend. De kosten zijn dan ook maatwerk. 

Losse consulten in dit traject kosten voor een particuliere klant €85,- (incl btw)* euro per uur (45 minuten consult, 15 minuten administratie). Voor zakelijke klanten kost een los consult €85 (excl btw)* 


Daar waar je talenten en de behoeftes van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.


Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor losse consulten, voor verdere duiding en advies nadat u bijvoorbeeld een analyse of ontdekking heeft ondergaan. Maar ook vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, kan ik helpen. Ik kijk met u mee, spiegel u en spar met u. Wellicht dat ik u een nieuwe kijk op het geheel kan bieden.

Heeft u enkel behoefte aan iemand om mee te sparren om uw (pas ontdekte) hoogbegaafdheid te bolwerken, dan ben ik er ook voor u. Mijn expertise op het gebied van hoogbegaafdheid, zowel professioneel als persoonlijk, zet ik graag in om u te helpen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met me op. 

Het eerste consult, de telefonische intake, duurt een half uurtje en is gratis. Alle volgende consulten kosten voor een particuliere klant  €85,- (incl btw)* euro per uur (45 minuten consult, 15 minuten administratie). Voor zakelijke klanten kost een los consult €85 (excl btw)*.

*Tarief vanaf 1 januari 2023.

midden tussen de problemen liggen de kansen