Losse consulten 

In functie van bv ontdekking/ analyse, onderwijs, hoogbegaafdheid

Bent u er na een analyse/ ontdekking nog niet helemaal uit welke kant u op wilt? Dan kan ik samen met u nog wat verder de diepte ingaan, voor verdere duiding en advies nadat u bijvoorbeeld een analyse of ontdekking heeft ondergaan. Maar ook vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, kan ik helpen. Ik kijk met u mee, spiegel u en spar met u. Wellicht dat ik u een nieuwe kijk op het geheel kan bieden. 

Losse consulten in dit traject kosten voor een particuliere klant €85,- (incl btw)* euro per uur (45 minuten consult, 15 minuten administratie). Voor zakelijke klanten kost een los consult €85 (excl btw)*.
Wilt u liever een concreter traject na een ontdekking of analyse? Overweeg dan het Ikigai traject of het pakket bestaande uit een ontdekking met 5 coachingsessies (ontdekking bij mij, coaching bij gedragswetenschapper Annika Bessems).


Heeft u enkel behoefte aan iemand om mee te sparren om uw (pas ontdekte) hoogbegaafdheid te bolwerken, dan ben ik er ook voor u. Mijn expertise op het gebied van hoogbegaafdheid, zowel professioneel als persoonlijk, zet ik graag in om u te helpen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met me op. 

Het eerste consult, de telefonische intake, duurt een half uurtje en is gratis. Alle volgende consulten kosten voor een particuliere klant  €85,- (incl btw)* euro per uur (45 minuten consult, 15 minuten administratie). Voor zakelijke klanten kost een los consult €85 (excl btw)*.

*Tarief vanaf 1 januari 2023.