Bespiegelingen

Orakeldeck

 

Soms lukt het niet om er zelf uit te komen. Gelukkig kunnen we dan een beroep doen op anderen, zowel fysiek als spiritueel. In ons allemaal zit een oer-energie. Energie die wij uitdragen op basis van onze pure en eigen kracht; kracht uit onze kern.
Dit orakel is er om jou vanuit jouw spirituele zelf te helpen bij het duiden welke volgende stap voor jou het beste is. Om jou richting te helpen vinden vanuit die diepere laag van jouw zijn.
De essentie van dit orakel zijn de planeten uit de astrologie. Planeten worden al van oudsher geassocieerd met karaktereigenschappen en drijfveren. Ze symboliseren onze levensenergieën. Acht hemellichamen staan centraal, uitgebeeld door acht vrouwen, welk prachtig zijn vormgegeven door Amber Delahaye. Elke vrouw draagt een oerkracht uit. Oerkrachten staan nooit alleen, ze gaan altijd hand in hand met anderen. In dit orakel vraag je dan ook aan steeds twee van deze vrouwen om raad. Het karakter van de rode vrouw zal hierin dominant zijn. De blauwe vrouw vervult een ondersteunende rol. Hun beider krachten gebundeld zullen jou van de benodigde raad voorzien, van waaruit jij verder kunt.
Let op: de antwoorden uit dit orakel geven richting gebaseerd op jouw eigen intuïtie. Put er wijsheid uit en inspiratie, op een spirituele wijze, maar realiseer je dat je zelf de regie voert en ten aller tijden controle over je eigen keuzes en leven hebt.

Dit orakel met Bespiegelingen vanuit de ziel zal bestaan uit 16 kaarten op basis van 8 wijze vrouwen met voor elke vrouw een rode en een blauwe kaart (samen geven ze 64 combinaties en mogelijke antwoorden). Vanwege de spirituele aard van dit deck, heb ik bewust gekozen voor een vormgeving die hierbij past. Amber Delahaye spreekt al heel lang met haar feeërieke tekenstijl bij mij enorm tot de verbeelding. Het leek dan ook niet minder dan logisch om haar te benaderen om de kaarten te ontwerpen.

Dit deck is met ingang van maart 2022 beschikbaar als relatiegeschenk bij een volledige kerntalentenanalyse.

Wil je hem graag los kopen, zonder analyse, dan kost dit deck € 45,- (incl btw, excl eventuele verzendkosten). Neem bij interesse gerust contact op.
Kaarten zijn 9 cm x 13 cm.

Sterrenvrouw
Sterrenvrouw

Foto's genomen door Carin van Kranenburg van Design n More