Bespiegelingen

Bespiegelingen

Het is een tot nu toe nog onvervulde wens, een stiekeme droom: een eigen kaartendeck en een specifiek orakel in een nieuw en eigen jasje steken. 

Een droom die ik nu toch langzaamaan handen en voeten wil gaan geven. Ik heb het lang voor me uitgeschoven om allerlei redenen (te spannend, durfde niet, maar ook natuurlijk geld), maar uiteindelijk het besef dat je altijd kunt beginnen. Kleine stapjes in de goede richting, zijn ook stapjes vooruit. Het zal dan ook iets langer duren dan in een ideale situatie, maar dat is ok.

Mijn eigen Orakel, gïnspireerd door het 'Wijze Vrouwen Orakel' en de KernTalenten gaat er komen, maar dan met een Jacqueline/Achter de Spiegel jasje erover. Het orakel kun je dan los bij mij kopen, of bij een uitgebreide KernTalentenanalyse cadeau krijgen. Het worden 'Bespiegelingen vanuit de Ziel'.

Daarnaast koester ik ook een wens om een eigen deck te maken met 'Bespiegelingen voor het Hoofd'. Zonder de voorspellende waarde van het Orakel, maar mét inspiratie om je situatie met andere ogen te bekijken. Citaten geïnspireerd door 'Wijzen' uit de dagelijkse realiteit en praktijk én ook met de KernTalenten in het achterhoofd. Een spiegel die je jezelf kunt voorhouden, met een Jacqueline-sausje erover. Ook deze kan bij mij straks worden gekocht, of als cadeau gekozen bij een KernTalentenanalyse gekozen worden. 

De eerste zaadjes zijn geplant voor de komende tijd. Wat in het vat zit verzuurt sowieso niet. Ik zal de ontwikkelingen uiteraard op sociale media delen.
Een beetje spiritualiteit en een beetje rationaliteit in een mooi doosje. Een beetje Jacqueline dus 😉.

Hier kun je de ontwikkelingen rond het ontstaan van beide kaartendecks volgen. Nog even geduld dus, het is 'work-in-progress'. 

definitie bespiegeling