Bespiegelingen

Het is een tot nu toe nog onvervulde wens, een stiekeme droom: een eigen kaartendeck en een specifiek orakel in een nieuw en eigen jasje steken. 

Een droom die ik nu toch echt handen en voeten gegeven heb. Ik heb het lang voor me uitgeschoven om allerlei redenen (te spannend, durfde niet, maar ook natuurlijk geld), maar uiteindelijk het besef dat je altijd kunt beginnen. Kleine stapjes in de goede richting, zijn ook stapjes vooruit.

 

Mijn eigen Orakel, geïnspireerd door het 'Wijze Vrouwen Orakel' en de kerntalenten gaat er komen, maar dan met een Jacqueline/Achter de Spiegel jasje erover. Het orakel kun je dan los bij mij kopen, of bij een uitgebreide kerntalentenanalyse cadeau krijgen.

Daarnaast koester ik ook een wens om een eigen deck te maken met inspiratiekaarten. Zonder de voorspellende waarde van het Orakel, maar mét inspiratie om je situatie met andere ogen te bekijken. Citaten geïnspireerd door 'Wijzen' uit de dagelijkse realiteit en praktijk én ook met de kerntalenten in het achterhoofd. Een spiegel die je jezelf kunt voorhouden, met een Jacqueline-sausje erover. Ook deze kan bij mij straks worden gekocht, of als cadeau gekozen worden bij een uitgebreide kerntalentenanalyse.

Als klap op de vuurpijl, wilde ik óók een deck gebaseerd op mijn grote inspiratiebron: Alice in Wonderland. Go big or go bust!
Geen grotere bron wijsheid om te raadplegen bij alle kruispunten in je leven.
 

Een beetje spiritualiteit. een beetje rationaliteit en een sprookje in een mooi doosje. Een beetje Jacqueline dus 😉.  


Alledrie vde carddecks zijn sinds maart 2022 verkrijgbaar en als relatiegeschenk te kiezen bij een kerntalentenanalyse. En uiteraard ook voor de liefhebber en verzamelaar los te koop.

Als spiritualist, was er ook een wens om ooit een eigen Lenormand en Tarot te creeëren. Na het doorlopen van het proces om de drie carddecks gerealiseerd te krijgen, was de drempel een stuk minder hoog. Zowel de Lenormand als de Tarot kreeg ik snel uit mijn hoofd en op papier. Als luxe visitekaartje zijn deze nu als relatiegeschenk te kiezen bij een kerntalentenontdekking, maar uiteraard ook los verkrijgbaar voor de verzamelaar.

Bespiegelingen carddecks

Bespiegelingen orakeldeck

Bespiegelingen Orakeldeck


Een Orakeldeck, geïllustreerd door Amber Delahaye, met advies van spirituele 'Wijze Vrouwen' gebaseerd op 8 planeten, gezien vanuit de astrologie. Dit deck biedt 64 mogelijke adviezen, uitgaande van 16 kaarten. Het begeleidende boekje biedt meer (achtergrond)informatie.

Bespiegelingen Inspiratiedeck


Een Inspiratiedeck, vormgegeven door Design 'n More van Carin van Kranenburg en Designlabel van Nadine Dormans, gebaseerd op citaten van 'Wijzen' uit de oude en moderne geschiedenis. Dit deck bestaat uit 64 kaarten.

Bespiegelingen Alice

Bespiegelingen van Alice uit Wonderland

Geen grotere bron van bespiegelingen dan de boeken van Alice in Wonderland. Een  spiegeldeck met de originele teksten van Lewis Carroll en de originele tekeningen van John Tenniel. Dit deck bestaat uit 70 kaarten met begeleidend boekje.

Bespiegelingen Lenormand


Sinds juli 2022 is het Bespiegelingen Lenormand, een van mijn favoriete waarzegdecks, een feit! Ook wel bekend als het 'huisvrouwen tarot', snel en eenvoudig te gebruiken met Alice als inpsiratiebron en de originele tekeningen uit de boeken van John Tenniel als uitgangspunt. Inclusief gratis begeleidend e-book.

Bespiegelingen Tarot


In maart 2024 begon het weer te kriebelen. Al heel lang stond er een eigen tarot op het wensenlijstje en ineens was daar de inspiratie. Met de illustraties van Amber Delahaye als basis, met steekwoorden op de kaarten, waardoor een begeleidend boekje niet per sé nodig is.