Partners

Achter de Spiegel werkt graag samen met ondernemers die na een analyse kunnen helpen bij het toepassen van uw persoonlijke kerntalentenconstellatie in de praktijk. Deze ondernemers delen mijn holistische kijk op geest, mens en de samenleving en begrijpen welke invloed het kennen van uw eigen kerntalenten heeft op uw leven en het nemen van belangrijke beslissingen. Zij kunnen u, indien gewenst, na een Ontdekking of Analyse helpen met het nemen van passende vervolgstappen om weer grip te krijgen op uw leven. Voor samenwerking vind ik afstand geen belemmering.
Kijk gerust voor meer informatie op de site van onderstaande praktijken en bedrijven.

Sensable

Annika Bessems (Cadier en Keer)

Ik leer jou als ouder van een (hoog)begaafd kind om zelf expert te worden zodat je je kind zelf kan ondersteunen.
Zodat je kind het leven kan leven zoals hij/zij het wilt, volledig en in vrijheid.


Met plezier, passie en bevlogenheid werk ik als orthopedagoog/ begaafdheidsspecialist. Ik help begaafde kinderen en hun ouders om de balans in het gezin terug te vinden en een positieve sfeer te behouden. Op een simpele en doeltreffende manier brengen zij samen duurzame verandering in hun gezin en hun eigen persoonlijke leven met behulp van evidence based practice.

Taken:

  • begeleiding
  • ondersteuning
  • Gespreksgroepen voor ouders met een begaafd kind
  • Specialist op het gebied van zorg individueel, in groepen of als gezin op het gebied van HB en HSP
  • Als trainer en coach geef ik lezingen, workshops en (mindfulness)-trainingen voor zorg- en onderwijs professionals, volwassenen, kinderen en jongeren.
  • Vanuit mijn passie voor het leven, mijn gedrevenheid, nieuwsgierig- en leergierigheid help ik iedereen die toe is aan een nieuwe, frisse start in zijn of haar leven.
verankerje

Verankerje (Geulle)

Anke van Geel is opgeleid als Talentbegeleider, gespecialiseerd in de metacognitie en begrepen emoties en ze begeleidt jou graag met het optimaal benutten en doorleven van jouw prachtige gave.

Haar verbindende begeleiding vindt plaats op basis van haar uitgebreide kennis van en ervaring met hoogbegaafdheid, de humanistische ontwikkelingspsychologie van Kazimierz Dabrowski, oftewel zijn Theorie van Positieve Desintegratie (TPD), en haar liefde voor de natuur.

Ze biedt je heel graag een traject op maat op een manier die bij jou past, zoals binnen met een kopje thee of al wandelend in de Limburgse natuur. Je kunt bij haar individuele coaching, groepsbegeleiding en verdiepingscursussen combineren.

Catelijne Gerlag (Utrecht)

Catelijne Gerlag is gecertificeerd loopbaancoach, en gespecialiseerd in multipotentials. Zij ontdekte
een aantal jaar geleden dat ze multipotential (multipassionate) is. Dit verklaart haar ‘zwalkende cv’ en haar brede interesses. Sinds dit moment is het haar missie om meer bekendheid te geven aan multipotentials, en andere multipotentials te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat zij een voldaan, blij en succesvol (werk-)leven kunnen leiden.

Holy Shit Coaching

Holy Shit. (Amstenrade)

Holistic Lifestyle and Coaching

1. Acknowledge your shit
2. Accept your shit
3. Challenge your shit


Jenneke van Genechten studeerde psychologie aan de universiteit van Maastricht, maar ontdekte dat de protocollaire wetenschappelijke aanpak een stuk gevoel miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, body-dearmouring, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching. 

Praktijk Ginny Krijgsman

Praktijk Ginny Krijgsman (Rijswijk)

Ruimte in je hoofd
Rust in je lichaam
Ritme in je leven


Ginny Krijgsman, pedagoog en natuurgeneeskundig therapeut werkt als lichaamsgericht coach onder andere met het inzetten van de Deugdenmethodiek en de Bowen therapie. Ze begeleidt zowel jongeren als ouders, maar zet haar (kern)talenten ook in bij bedrijven in de vorm van workshops.
Ginny is erkend kerntalententolk.

Sylvia Caubergh (Maastricht)

Als HSP coach en energetisch therapeut, coach en werk ik in mijn praktijk te Maastricht. Ik begeleid hsp-ers bij werkgerelateerde en/of persoonlijke levensvraagstukken. Met taak- en doelgerichte opdrachten en ervaringsoefeningen werken we samen aan waardevolle inzichten over jezelf en je sensitiviteit en de rol van deze eigenschap in je werk en je leven. 
Mijn klanten typeren mij als empatisch, warm, praktisch, doelgericht en voelen zich snel op hun gemak bij mij. 

* HSP Coaching 
Je leert jezelf en je hoogsensitiveit beter begrijpen en accepteren. Ik begeleid je om uit je hoofd en naar je gevoel te gaan en je eigen antwoorden te vinden. Je krijgt inzichten en word je bewust van je waarden en drijfveren. Je ontdekt wie je diep van binnen bent en wat jouw behoeften en verlangens zijn. Dit vormt de basis om blijvende veranderingen in gang te zetten, meer uit jezelf te halen en vanuit je eigen kracht vorm aan je leven te geven. Hierdoor ervaar je meer balans en levensvreugde.

* Energetische Therapie
Door energetisch te werken kunnen blokkades worden aangeraakt en opgeheven. Dit gebeurt door dieper te ademen, bewust de aandacht te richten op ongemak en gevoelens in je lichaam en eventueel mijn handen op deze plekken te leggen. Beperkende emoties, gedachten en overtuigingen kunnen worden losgelaten. Zo kan heling plaatsvinden. Door je opnieuw op deze manier met je lichaam te verbinden, kan vastzittende levensenergie weer gaan stromen.

VSC-Coaching Vico Smeets

VSC - Coaching (Maastricht)

De afgelopen jaren is Vico Smeets actief geweest met zijn eigen ontwikkeling en dat heeft geresulteerd in certificeringen en aansluiting bij verschillende vakverenigingen (NOBCO en NOLOC). Zo heeft hij zich ontwikkeld tot adviseur, trainer, loopbaanbegeleider, jobcoach en sinds kort ook als aanbieder van dagbesteding voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.  VSC-Coaching is gelegen aan de rand van Amby op een perceel van 1000 m2 met opstallen, ontmoetingsruimte en mogelijkheden tot allerlei buitenactiviteiten.

Door mijn persoonlijke aanpak en begeleiding, voelen de mensen dat ze geholpen worden bij het terug pakken van hun eigen regie. Of het nu gaat om problemen in de privé situatie of op het werk. Werkgevers zien steeds vaker mijn meerwaarde en zijn geïnteresseerd in Health improvement.

Avytos

Avytos (Maastricht)

'Wees niet langer een grijze muis, maar spring eruit. Laat zien waar jij goed in bent en waarin jij je kunt onderscheiden van anderen.

Bouw aan een goede en stevige indruk van jezelf. Positioneer jezelf als een betrouwbaar merk en laat jouw unieke combinatie van talent, kennis, (levens) ervaring en expertise het uithangbord vormen.'


Math Fooij is personal branding expert en begeleidt (aanstaande) ondernemers (ZZP & MKB) en bedrijven bij het profileren op de arbeidsmarkt en bij duurzame inzetbaarheid van werknemers.