Partners

Achter de Spiegel werkt graag samen met ondernemers die na een analyse kunnen helpen bij het toepassen van uw persoonlijke kerntalentenconstellatie in de praktijk. Deze ondernemers delen mijn holistische kijk op geest, mens en de samenleving en begrijpen welke invloed het kennen van uw eigen kerntalenten heeft op uw leven en het nemen van belangrijke beslissingen. Zij kunnen u, indien gewenst, na een Ontdekking of Analyse helpen met het nemen van passende vervolgstappen om weer grip te krijgen op uw leven. Voor samenwerking vind ik afstand geen belemmering.
Kijk gerust voor meer informatie op de site van onderstaande praktijken en bedrijven.

annika bessems

Annika Bessems (Cadier en Keer)

Mijn naam is Annika Bessems, en ik ben een gedragswetenschapper met een passie voor het begeleiden van mensen naar positieve veranderingen in hun leven. Ik geloof dat we allemaal de kracht hebben om ons gedrag te veranderen, patronen te doorbreken en nieuwe gewoonten en routines aan te leren. Met behulp van cognitieve gedragstherapeutische oefeningen wil ik je graag ondersteunen op dit pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

verankerje

Verankerje (Geulle)

Anke van Geel is opgeleid als Talentbegeleider, gespecialiseerd in de metacognitie en begrepen emoties en ze begeleidt jou graag met het optimaal benutten en doorleven van jouw prachtige gave.

Haar verbindende begeleiding vindt plaats op basis van haar uitgebreide kennis van en ervaring met hoogbegaafdheid, de humanistische ontwikkelingspsychologie van Kazimierz Dabrowski, oftewel zijn Theorie van Positieve Desintegratie (TPD), en haar liefde voor de natuur.

Ze biedt je heel graag een traject op maat op een manier die bij jou past, zoals binnen met een kopje thee of al wandelend in de Limburgse natuur. Je kunt bij haar individuele coaching, groepsbegeleiding en verdiepingscursussen combineren.

Catelijne Gerlag (Utrecht)

Catelijne Gerlag is gecertificeerd loopbaancoach, en gespecialiseerd in multipotentials. Zij ontdekte
een aantal jaar geleden dat ze multipotential (multipassionate) is. Dit verklaart haar ‘zwalkende cv’ en haar brede interesses. Sinds dit moment is het haar missie om meer bekendheid te geven aan multipotentials, en andere multipotentials te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat zij een voldaan, blij en succesvol (werk-)leven kunnen leiden.

Holy Shit Coaching

Holy Shit. (Amstenrade)

Holistic Lifestyle and Coaching

1. Acknowledge your shit
2. Accept your shit
3. Challenge your shit


Jenneke van Genechten studeerde psychologie aan de universiteit van Maastricht, maar ontdekte dat de protocollaire wetenschappelijke aanpak een stuk gevoel miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, body-dearmouring, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching. 

Praktijk Ginny Krijgsman

Praktijk Ginny Krijgsman (Rijswijk)

Ruimte in je hoofd
Rust in je lichaam
Ritme in je leven


Ginny Krijgsman, pedagoog en natuurgeneeskundig therapeut werkt als lichaamsgericht coach onder andere met het inzetten van de Deugdenmethodiek en de Bowen therapie. Ze begeleidt zowel jongeren als ouders, maar zet haar (kern)talenten ook in bij bedrijven in de vorm van workshops.
Ginny is erkend kerntalententolk.

Sylvia Caubergh (Maastricht)

Als HSP coach en energetisch therapeut, coach en werk ik in mijn praktijk te Maastricht. Ik begeleid hsp-ers bij werkgerelateerde en/of persoonlijke levensvraagstukken. Met taak- en doelgerichte opdrachten en ervaringsoefeningen werken we samen aan waardevolle inzichten over jezelf en je sensitiviteit en de rol van deze eigenschap in je werk en je leven. 
Mijn klanten typeren mij als empatisch, warm, praktisch, doelgericht en voelen zich snel op hun gemak bij mij. 

* HSP Coaching 
Je leert jezelf en je hoogsensitiveit beter begrijpen en accepteren. Ik begeleid je om uit je hoofd en naar je gevoel te gaan en je eigen antwoorden te vinden. Je krijgt inzichten en word je bewust van je waarden en drijfveren. Je ontdekt wie je diep van binnen bent en wat jouw behoeften en verlangens zijn. Dit vormt de basis om blijvende veranderingen in gang te zetten, meer uit jezelf te halen en vanuit je eigen kracht vorm aan je leven te geven. Hierdoor ervaar je meer balans en levensvreugde.

* Energetische Therapie
Door energetisch te werken kunnen blokkades worden aangeraakt en opgeheven. Dit gebeurt door dieper te ademen, bewust de aandacht te richten op ongemak en gevoelens in je lichaam en eventueel mijn handen op deze plekken te leggen. Beperkende emoties, gedachten en overtuigingen kunnen worden losgelaten. Zo kan heling plaatsvinden. Door je opnieuw op deze manier met je lichaam te verbinden, kan vastzittende levensenergie weer gaan stromen.