Partners

Achter de Spiegel werkt graag samen met ondernemers die na een analyse kunnen helpen bij het toepassen van uw persoonlijke KernTalentenconstellatie in de praktijk. Deze ondernemers delen mijn holistische kijk op geest, mens en de samenleving en begrijpen welke invloed het kennen van uw eigen KernTalenten heeft op uw leven en het nemen van belangrijke beslissingen. Zij kunnen u, indien gewenst, na een Ontdekking of Analyse helpen met het nemen van passende vervolgstappen om weer grip te krijgen op uw leven. Voor samenwerking vind ik afstand geen belemmering.
Kijk gerust voor meer informatie op de site van onderstaande praktijken en bedrijven.

Sensable

Sensable (Cadier en Keer)

Sensable is in 2014 ontstaan vanuit passie voor de mens en het leven.

Annika Bessems is orthopedagoog en richt haar kennis met name op:
-hoogbegaafdheid
-hoogsensitiviteit
-sociaal emotionele problemen

bij kinderen, jongeren en volwassenen die op welke manier dan ook vastlopen.

Wat biedt Sensable aan:
-Individuele coaching op maat;
-Effectief, onderzoekend, oplossingsgericht;
-Je 'eigen wijsheid' staat centraal;
-Trainingsgroepen van maximaal 5 deelnemers;
-Peers4Parents Programma & Thema-avonden voor ouders van (hoog)begaafde kinderen.

verankerje

Verankerje (Geulle)

Anke van Geel is opgeleid als Talentbegeleider, gespecialiseerd in de metacognitie en begrepen emoties en ze begeleidt jou graag met het optimaal benutten en doorleven van jouw prachtige gave.

Haar verbindende begeleiding vindt plaats op basis van haar uitgebreide kennis van en ervaring met hoogbegaafdheid, de humanistische ontwikkelingspsychologie van Kazimierz Dabrowski, oftewel zijn Theorie van Positieve Desintegratie (TPD), en haar liefde voor de natuur.

Ze biedt je heel graag een traject op maat op een manier die bij jou past, zoals binnen met een kopje thee of al wandelend in de Limburgse natuur. Je kunt bij haar individuele coaching, groepsbegeleiding en verdiepingscursussen combineren.

Holy Shit Coaching

Holy Shit. (Amstenrade)

Holistic Lifestyle and Coaching 

1. Acknowledge your shit
2. Accept your shit
3. Challenge your shit


Jenneke van Genechten studeerde psychologie aan de universiteit van Maastricht, maar ontdekte dat de protocollaire wetenschappelijke aanpak een stuk gevoel miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, body-dearmouring, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching. 

Praktijk Ginny Krijgsman

Praktijk Ginny Krijgsman (Rijswijk)

Ruimte in je hoofd
Rust in je lichaam
Ritme in je leven


Ginny Krijgsman, pedagoog en natuurgeneeskundig therapeut werkt als lichaamsgericht coach onder andere met het inzetten van de Deugdenmethodiek en de Bowen therapie. Ze begeleidt zowel jongeren als ouders, maar zet haar (Kern)Talenten ook in bij bedrijven in de vorm van workshops.
Ginny is KernTalentenTolk.

VSC-Coaching Vico Smeets

VSC - Coaching (Maastricht)

De afgelopen jaren is Vico Smeets actief geweest met zijn eigen ontwikkeling en dat heeft geresulteerd in certificeringen en aansluiting bij verschillende vakverenigingen (NOBCO en NOLOC). Zo heeft hij zich ontwikkeld tot adviseur, trainer, loopbaanbegeleider, jobcoach en sinds kort ook als aanbieder van dagbesteding voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.  VSC-Coaching is gelegen aan de rand van Amby op een perceel van 1000 m2 met opstallen, ontmoetingsruimte en mogelijkheden tot allerlei buitenactiviteiten.

Door mijn persoonlijke aanpak en begeleiding, voelen de mensen dat ze geholpen worden bij het terug pakken van hun eigen regie. Of het nu gaat om problemen in de privé situatie of op het werk. Werkgevers zien steeds vaker mijn meerwaarde en zijn geïnteresseerd in Health improvement.

Avytos

Avytos (Maastricht)

'Wees niet langer een grijze muis, maar spring eruit. Laat zien waar jij goed in bent en waarin jij je kunt onderscheiden van anderen.

Bouw aan een goede en stevige indruk van jezelf. Positioneer jezelf als een betrouwbaar merk en laat jouw unieke combinatie van talent, kennis, (levens) ervaring en expertise het uithangbord vormen.'


Math Fooij is personal branding expert en begeleidt (aanstaande) ondernemers (ZZP & MKB) en bedrijven bij het profileren op de arbeidsmarkt en bij duurzame inzetbaarheid van werknemers.