achter de spiegel

Bespiegelingen

Inspiratiedeck

We staan allemaal wel eens voor een kruispunt. Of dat nu een keuze is die we zelf moeten maken, of een verandering waar we geen controle over hebben. Dan is het fijn om op een laagdrempelige manier toch een beetje hulp te kunnen inwinnen. Door er bijvoorbeeld even op gewezen te worden dat er ook een andere manier is om tegen zaken aan te kijken. Het zogenoemde 'Omdenken'. Mijn Bespiegelingen Inspiratiekaarten houden je een spiegel voor.

In dit kaartendeck zul je Bespiegelingen terugvinden die je helpen op een rationele manier de situatie waarin je verkeert te benaderen en eventueel te herzien. Dit deck zal dan ook anders vormgegeven worden dan het Orakeldeck. Deze is wat klassieker, strakker en rationeler. Passend bij de inhoud. Geen orakel, met boekje die de betekenissen van specifieke combinaties duidt, maar kaarten met een inspirerende quote of test, die je vanuit je intuïtie trekt en jou zelf aan het denken zet; die jou 'spiegelen' en mogen inspireren.

Met ingang van juli 2021 is samen met Carin van Kranenburg van 'Design n More' en Nadine Dormans van 'Designlabel' het creatieve proces formeel opgestart. Naar verwachting zal eind 2021 het deck drukklaar zijn.

Het is een 'work-in-progress', dus nog even geduld. Updates met betrekking tot de ontwikkeling zul je hier kunnen terugvinden.

Jacqueline Schepers-Huijben