Bespieglingen voor het Hoofd

Bespiegelingen

Inspiratiedeck

We staan allemaal wel eens voor een kruispunt. Of dat nu een keuze is die we zelf moeten maken, of een verandering waar we geen controle over hebben. Dan is het fijn om op een laagdrempelige manier toch een beetje hulp te kunnen inwinnen. Door er bijvoorbeeld even op gewezen te worden dat er ook een andere manier is om tegen zaken aan te kijken. Het zogenoemde 'Omdenken'.

In dit kaartendeck zul je Bespiegelingen terugvinden die je helpen op een rationele manier de situatie waarin je verkeert te benaderen en eventueel te herzien. Dit deck zal dan ook anders vormgegeven worden dan het Orakeldeck. Deze is wat klassieker, strakker en rationeler. Passend bij de inhoud. Geen orakel, met boekje die de betekenissen van specifieke combinaties duidt, maar kaarten met een inspirerende quote of test, die je vanuit je intuïtie trekt en jou zelf aan het denken zet.

Op dit moment wordt er samen met Carin van Kranenburg van 'Design n More' en Nadine Dormans van 'Designlabel' gebrainstormd over de uitvoering en de mogelijkheden.

Het is een 'work-in-progress', dus nog even geduld. Updates met betrekking tot de ontwikkeling zul je hier kunnen terugvinden.


Onderstaande foto is genomen door Sarina Uilenberg van Studio Zwartlicht Fotografie. 

Jacqueline Schepers-Huijben