Bespiegelingen

Inspiratiedeck

We staan allemaal wel eens voor een kruispunt. Of dat nu een keuze is die we zelf moeten maken, of een verandering waar we geen controle over hebben. Dan is het fijn om op een laagdrempelige manier toch een beetje hulp te kunnen inwinnen. Door er bijvoorbeeld even op gewezen te worden dat er ook een andere manier is om tegen zaken aan te kijken. Het zogenoemde 'Omdenken'. Mijn Bespiegelingen Inspiratiekaarten houden je een spiegel voor.

In dit kaartendeck zul je 64 Bespiegelingen terugvinden die je helpen op een rationele manier de situatie waarin je verkeert te benaderen en eventueel te herzien. Dit deck zal dan ook anders vormgegeven worden dan het Orakeldeck. Deze is wat klassieker, strakker en rationeler. Passend bij de inhoud. Geen orakel, met boekje die de betekenissen van specifieke combinaties duidt, maar kaarten met een inspirerende quote of test, die je vanuit je intuïtie trekt en jou zelf aan het denken zetten; die jou 'spiegelen' en mogen inspireren.

In juli 2021 is samen met Carin van Kranenburg van 'Design n More' en Nadine Dormans van 'Designlabel' het creatieve proces formeel opgestart en sinds februari 2022 is het deck beschikbaar als relatiegeschenk bij een uitgebreide kerntalentenanalyse


Wil je dit exclusieve carrdeck graag los kopen, zonder analyse, dan kost dit deck € 35,- (incl btw, excl eventuele verzendkosten). Neem bij interesse gerust contact op.

 
Bovenstaande foto's links en midden zijn genomen door Carin van Kranenburg van Design n More.