we're all mad here

Voor wie is Achter de Spiegel?

Achter de Spiegel is gericht op het verder kijken dan je neus lang is.

Op het net als Alice - die door de spiegel naar wonderland ging - achter de spiegel van 
bijzondere zielen kijken naar de verborgen wereld die erachter schuilt.

Achter de Spiegel is dan ook een plek met...
... kennis over en begeleiding van nieuwsgierige en wonderlijke mensen.

De afgelopen jaren is gebleken dat eigenlijk iedereen daar wel onder valt. Iedereen is wel nieuwsgierig en iedereen kijkt op zijn eigen wonderlijke manier naar de wereld. 


Mijn nieuwsgierige aard en mijn werk- en levenservaring, maken dat ik iedereen kan helpen in de spiegel te kijken, om zichzelf te ontdekken en te leren kennen.

Of dat nu middels de KernTalenten is, middels de Peers4Parents ouder-training of via het gebruik van een van mijn eigen kaartendecks... Achter de Spiegel is eigenlijk voor iedereen!

Voor wie zijn de KernTalenten?

Eigenlijk voor iedereen die op zoek is naar houvast en inzicht met betrekking tot:
Profiel- & studiekeuze, koppels, echtscheiding/ mediation, beroeps- & baankeuze, carrièreswitch, promotie, opleiding & training, solliciteren, HSP, privé- & werkrelaties, hoogbegaafdheid, stress, burn/bore-out, HR, re-integratie, privé of beroepsmatige coaching, persoonlijk ontwikkelingsplan, persoonlijk leiderschap, rouwbegeleiding… enz.

if we did the things we are capable of

Of je nu werkgever bent of werkzoekende of ZZP'er, ik kan je de basis aanreiken van waaruit je verder je werkplek kunt inrichten. Of het nu gaat om reïntegratie, een nieuwe functie of promotie, een carriereswitch of een uitbreiding..., met de informatie op zak die ik je na afloop van een analyse aanreik, kun je verder. Een analyse is een ideale assessmenttool, om te helpen iedereen op de juiste plek te krijgen. Het zorgt voor erkenning en wederzijds begrip, zowel thuis als op de werkvloer.

gelukkig zijngelukkig zijn:

Voor therapeuten, begeleiders en coaches biedt een KernTalentenanalyseverslag een ideaal uitgangspunt om passende persoonlijke begeleiding op af te stemmen en zo maatwerk te leveren. Werken aan burn-out/bore-out preventie of herstel kan zo een stuk efficiënter worden opgepakt.

easier to build strong children

Omdat het al vanaf de leeftijd van ongeveer 14 jaar mogelijk is om iemand te analyseren, kan ik ook helpen de bomen het bos doen zien als je er niet uitkomt bij het moeten maken van een profiel- of studiekeuze. Een keuze gebaseerd op energiegevers, zodat je gericht op zoek kan gaan naar een vervolgopleiding of baan die past bij waar jíj energie van krijgt.
Ook bij jong volwassenen die vastlopen op school, biedt het een basis om passende begeleiding op af te stemmen. Doordat een scholier inzicht in zijn aard, zijn potentie en zijn intrinsieke motivatie krijgt, neemt zelfvertrouwen toe. 

fix the environment

Bent u iemand die hoogbegaafd is of bestaat er een vermoeden van hoogbegaafdheid? Daar kan ik ook zeker bij helpen, als analist, maar ook vanuit mijn expertise als specialist begaafdheid. De KernTalentenmethodiek is genuanceerd genoeg om in kaart te brengen waar een hoogbegaafde nu écht energie van krijgt. 

Voor wie is Peers4Parents?

Wil jij graag: 
• ontdekken hoe je je (hoog)begaafde kind nog beter kunt begrijpen? 
• handvatten vinden om je kind nog beter emotioneel te kunnen begeleiden? 
• de communicatie en relatie met je kind, partner en/of omgeving verbeteren? 

Dan is een van de Thema-avonden of het volledige Peers4Parents Ouder-programma die Achter de Spiegel samen met Annika Bessems van Sensable biedt, wellicht voor jou! 

you're allowed to be a masterpiece and a work in progress

Als het gaat om (hoog)begaafdheid ontstaat al snel de neiging om in gesprek te gaan over onderwijsontwikkeling. Volgens SENG (Supporting the Emotional Needs of the Gifted) is het mogelijk om een solide basis te leggen bij de ouders. Eén die de aarding van het (hoog)begaafde kind in het schoolsysteem ten goede komt. ‘Vanuit vertrouwen, openheid en verbinding kunnen ouders hun kind leren zichzelf te zijn.’
Het succes van het model van James Webb is nu naar Nederland gehaald en vertaald naar de behoeftes van ouders hier.

Voor wie zijn de Bespiegelingen?

Voor iedereen die graag meer in aanraking wil komen met zijn/haar eigen intuïtie en het fijn vindt om af en toe een extra steuntje in de rug te hebben, bij het maken van belangrijke keuzes. Diep van binnen weten we meer dan we soms willen toegeven.

it's the heart that knows the path

Het is een tot nu toe nog onvervulde wens, een stiekeme droom: een eigen kaartendeck en een specifiek orakel in een nieuw en eigen jasje steken. Één deck op spirituele basis en een op rationele basis. Beiden volledig passend bij wie ik ben als persoon. Een droom die ik nu toch echt handen en voeten ga geven. Volg de laatste ontwikkelingen via mijn site!

jezelf ontmoeten ipv jezelf tegenkomen
CoreTalents
Peers4Parents