Voor wie is Achter de Spiegel?

Achter de Spiegel is gericht op het verder kijken dan je neus lang is.

Op het net als Alice - die door de spiegel naar wonderland ging - achter de spiegel van 
bijzondere zielen kijken naar de verborgen wereld die erachter schuilt.

Achter de Spiegel is dan ook een plek met...
... kennis over en begeleiding van nieuwsgierige en wonderlijke mensen.


Mijn nieuwsgierige aard en mijn werk- en levenservaring, maken dat ik iedereen kan helpen in de spiegel te kijken, om zichzelf te ontdekken en te leren kennen.

Of dat nu middels de kerntalenten methodiek is, middels de Peers4Parents ouder-training of via het gebruik van een van mijn eigen kaartendecks... Achter de Spiegel is eigenlijk voor iedereen!

Voor wie zijn de Kerntalenten?

De kerntalenten zijn voor iedereen die op zoek is naar houvast en inzicht met betrekking tot:
Profiel- & studiekeuze, koppels, echtscheiding/ mediation, beroeps- & baankeuze, carrièreswitch, promotie, opleiding & training, solliciteren, HSP, privé- & werkrelaties, hoogbegaafdheid, stress, burn/bore-out, HR, re-integratie, privé of beroepsmatige coaching, persoonlijk ontwikkelingsplan, persoonlijk leiderschap, rouwbegeleiding… enz.

Ziet u door de bomen het studiekeuze bos niet meer?
Vind u alles wel leuk en weet u niet wat nu bij je past?
Ik help u bij het vinden van een studierichting waar u levenslang duurzame en energiegevende vruchten van zal kunnen plukken.

Loopt u vast in uw loopbaan en kunt u de vinger niet op de zere plek leggen? Ik help u uitvinden waar de schoen wringt, zodat u weer eigen regie kunt nemen en beslissingen kunt gaan nemen waar u direct effect van zult ervaren. 

Bent u iemand die hoogbegaafd is of bestaat er een vermoeden van hoogbegaafdheid? Kunt u veel, maar heeft u weinig zicht op waar uw hartje nu écht sneller van gaat kloppen? Ik breng uw natuurlijke energiegevers in kaart, zodat u gerichte keuzes kunt gaan maken in uw leven.

Voor wie is Peers4Parents?

Wilt u graag:
• ontdekken hoe u uw (hoog)begaafde kind nog beter kunt begrijpen?
• handvatten vinden om uw kind nog beter emotioneel te kunnen begeleiden?
• de communicatie en relatie met uw kind, partner en/of omgeving verbeteren?

Dan is een van de Experiences of het volledige Peers4Parents Ouderprogramma die Achter de Spiegel samen met Annika Bessems van Sensable biedt, wellicht voor u!

Als het gaat om (hoog)begaafdheid ontstaat al snel de neiging om in gesprek te gaan over onderwijsontwikkeling. Volgens SENG (Supporting the Emotional Needs of the Gifted) is het mogelijk om een solide basis te leggen bij de ouders. Eén die de aarding van het (hoog)begaafde kind in het schoolsysteem ten goede komt. ‘Vanuit vertrouwen, openheid en verbinding kunnen ouders hun kind leren zichzelf te zijn.’
Het succes van het model van James Webb is nu naar Nederland gehaald en vertaald naar de behoeftes van ouders hier.

Voor wie zijn de Bespiegelingen?

Voor iedereen die graag meer in aanraking wil komen met zijn/haar eigen intuïtie en het fijn vindt om af en toe een extra steuntje in de rug te hebben, bij het maken van belangrijke keuzes. Diep van binnen weten we meer dan we soms willen toegeven.

Het was een tot voor kort nog onvervulde wens, een stiekeme droom: een eigen kaartendeck en een specifiek orakel in een nieuw en eigen jasje steken. 
Één deck op spirituele basis en een op rationele basis. Beiden volledig passend bij wie ik ben als persoon. En dan nog als toetje, vooral voor mezelf, een derde deck gebaseerd op mijn muse, Alice. 
Een droom die nu toch echt werkelijkheid is geworden.
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Bespiegelingen Orakeldeck

Bespiegelingen Inspiratiedeck

Bespiegelingen van Alice uit Wonderland

Bespiegelingen Tarot

Bespiegelingen Lenormand