Wie reist er met je mee 'Achter de Spiegel'?

Ik ben Jacqueline Schepers-Huijben, een 'wondernemer', 'emotioneel archeoloog' en kaartenfetisjist. 
Ik onderneem en verwonder me om alles wat de wereld te bieden heeft, vooral hoe mensen in elkaar zitten en wat hun drijft vanuit hun eigen emotionele ik. Ook ben ik echtgenote van een lieve man, moeder van twee schatten van kinderen (2008 en 2010) en baasje van onze twee lieve, trouwe viervoeters (Gizmo de Welsh Springer Spaniel en Ollie de Engelse Cocker Spaniel).


In 2018 heb ik de opleiding gevolgd tot kerntalentenanalist bij Coretalents en na afronden van de opleiding 'Train the Professional', mag ik mij nu erkend senior analist noemen. Het leidde tot het oprichten van mijn eigen bedrijf:  'Achter de Spiegel'. Het is een vertaling naar het Nederlands van het tweede boek van Lewis Caroll over Alice in Wonderland 'Through the Looking Glass'. 

Als echte mulitpotential die ook graag de diepte opzoekt, heb ik in mijn carrière veel verschillende functies mogen bekleden en ook vele taken op me genomen. Met een brede en wereldse kijk op alles wat om me heen gebeurt en de kennis en ervaringen die ik in mijn leven heb mogen opdoen, stel ik mij sinds 2019 als ondernemer beschikbaar om jou de kennis en inzichten te geven waarmee je de teugels in handen kan nemen voor je eigen leven.
Naast rationeel analist, ben ik ook spiritueel tarotist. Kaarten leggen kan ik voor jou op meerdere manieren, vanuit de kerntalentenanalyse, maar ook een Tarot of Lenormand legging. Het is dan ook niet gek dat ik mijn eigen Tarot en Lenormand heb ontwikkeld, naast mijn andere kaartendecks.

Specialisaties als kerntalentenanalist: 

 • hoogbegaafdheid/ hoogsensitiviteit 
 • handvatten voor burn-out/ bore-out herstel en preventie
 • duiding bij het maken van een studiekeuze
 • authentiek ondernemerschap 
 • Engelstalige analyses.


Gevolgde Masterclasses Coretalents:

 • Complexe combinaties in kerntalenten (november 2019); 
 • Kerntalenten en hoogbegaafdheid (april 2020); 
 • Kerntalenten en stress, burn-/bore-out & HSP (juni 2020).
 • Ondernemen vanuit jouw eigen kerntalentenauthenticiteit (juni 2022); 
 • Kerntalenten en reïntegratie (november 2022).
 • Ikigai (maart 2023)


Daarnaast volg ik jaarlijks de nodige Verdiepingsdagen van Coretalents om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Ik ben vrij actief op sociale media, zowel op Facebook en Instagram als LinkedIn. Volg mij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en kerntalenten, maar ook om af en toe een spiegel voorgehouden te krijgen en mee te liften op lessen die ik zelf ook dagelijks nog uit het leven weet te halen.

gizeg '84
Guadaloupe '89

Foto's bovenin genomen door Wendy Boon Fotografie (foto links) Sarina Uilenberg van Studio Zwartlicht (foto rechts) & Carin van Kranenburg van Design 'n More (foto midden).
Foto's onderin links en rechts genomen door mijn moeder in 1985 in Egypte en 1990 in Mexico.
Foto onderin in het midden door 'Homo Ludens'.