Bespiegelingen

van Alice uit Wonderland

Spontaan ontstond eind 2021 ineens het idee voor een derde carddeck. Een deck gebaseerd op mijn muse: Alice. Een deck die naar mijn idee er écht moet komen. Een waar ik al mijn Kerntalenten in kon uitleven en mijn eigen multipotentiële aard eens op los kon laten bij het ontwerpen en ontwikkelen ervan.

Geen grotere bron dan inspiratie en wijsheden dan beide boeken van Lewis Carroll:
Alice in Wonderland en Through the Looking Glass (and what Alice found there).
Het is dan ook een inspiratiedeck dat mede is geïnspireerd door mijn ervaringen als begeleider en analist. In een begeleidend boekje word je gespiegeld en aan het denken gezet bij de ondertussen wereldberoemde teksten uit beide boeken. Stel een vraag en trek vervolgens intuïtief een kaart met een citaat uit het boek uit de 70 (!) kaarten die het deck telt. De getrokken kaart zal jou spiegelen.
De teksten op de kaarten zijn de originele Engelstalige teksten uit de boeken 'Alice in Wonderland' en 'Through the Looking Glass'. De uitleg in het begeleidende boekje is Nederlandstalig.

De 'Bespiegelingen van Alice uit Wonderland' zijn ontworpen in eigen beheer en zijn sinds februari 2022 beschikbaar als relatiegeschenk bij een volledige kerntalentenanalyse.

Wil je hem graag los kopen, zonder analyse, dan kost dit deck € 45,- (incl btw, excl eventuele verzendkosten). Neem bij interesse gerust contact op.
Kaarten zijn 9 cm x 13 cm.

Confetti blazen
I want to be a queen

Foto in het midden genomen door Carin van Kranenburg van Design 'n More.